![]() |
|
| |||
| |||
| Καλημέρα, Είμαι έχοντας ένα θέμα με έναν από τους πελάτες μου site ... Απλά μεταφέρθηκε φιλοξενία εταιρειών και σωστά επισήμανε ο nameservers στο νέο υποδοχής. Το domain επιλύει σωστά όταν goto να www.clientsite.com αλλά επισημαίνει την παλιά υποδοχής όταν απλά πληκτρολογήστε clientsite.com. Έκανα ότι μου εγγραφή cname βέβαιος / α όνομα εγγραφές για τη νέα εγκατάσταση υποδοχής είναι σωστά. Είναι αυτό ένα ζήτημα που θα πρέπει να ανησυχείς ή θα πρέπει απλά να αφήσουμε ασθενής με το όλο θέμα propagate; (Μόλις το ανακατευθύνονται nameservers χθες το βράδυ) Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα δοθεί 24 ώρες τουλάχιστον, σαφή σας browser cache πολύ.
| |||
| |||
| ακριβώς όπως Dave Υβριδικοί δώσει τουλάχιστον 24 ώρες για να propagate. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φορτώσετε το σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. |
|
| |||
| |||
| απλώς να είναι ασθενής, η στροφή nameservers απαιτεί χρόνο και ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή σας και υποδοχής, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μεταξύ άμεσα σε 48 ώρες πριν από όλα δουλεύουν ομαλή ξανά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγοράζοντας ένα domain name και φιλοξενία | ομοίωμα | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5 Ιουν 2009 09:04 |
| Πού να αγοράσετε ένα domain name; | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20 Απρ 2009 00:08 |
| Web hosting για την υπηρεσία μου website.I Αναζητώ μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει τη φιλοξενία | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 22:45 |
| Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Αυγ 2007 19:05 |
| Τομέας Μη διαθέσιμη;;; | MJSPC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2007 07:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |