![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó reggelt, Van olyan kérdés, az egyik ügyfeleim site ... Most érkeztem hosting cégek és jól mutatott a névszervereket az új gépekhez. A domain helyes, amikor elhatározza, hogy goto www.clientsite.com de rámutat, hogy a régi fogadó, ha egyszerűen írja clientsite.com. Én biztos, hogy a cname / nevek nyilvántartását az új fogadó megfelelően beállítani. Ez egy olyan kérdés, amit meg kell aggódnia kéne, vagy csak beteg hagyta az egészet propagál? (Csak az átirányított névszervereket utolsó éjszaka) Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én adom 24hrs legalább egyértelmű a böngésző cache is.
| |||
| |||
| mint Dave Hybrid legalább 24 óra megfelelő propagál. Ön is megpróbálja betölteni azt egy másik böngészőt. |
|
| |||
| |||
| Csak légy türelmes, kapcsoló névszervereket időt vesz igénybe, és attól függően változik, a fogadó is meg lehet bárhol a pillanat, hogy 48hours előtt minden munka zökkenőmentes újra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vásárlás a domain név és tárhely | bálványkép | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5. jún 2009 09:04 |
| Hol lehet vásárolni a domain név? | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20. április 2009 00:08 |
| Web hosting szolgáltatást én website.I várom a web hosting szolgáltatás, amely lehetővé teszi | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6. Szeptember 2007 22:45 |
| Ingyenes Tárhely VS Paide Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30. augusztus 2007 19:05 |
| Domain nem elérhető??? | MJSPC | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. június 2007 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |