![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas rytas, Turiu problema su vienu iš savo klientams svetainę ... aš tiesiog perkelti prieglobos įmonės ir tinkamai pažymėti vardų serveriai į naują šeimininką. Domeno išsprendžia teisingai, kai aš pradziu iki www.clientsite.com tačiau ji atkreipia dėmesį į seną priimančiosios kai tiesiog įrašykite clientsite.com. Aš įsitikinęs, kad mano CNAME / pavadinimą registruoja naują priimančiąją tinkamai setup. Ar ši problema, kad turėčiau nerimauti, ar turėčiau tiesiog būkite kantrūs su nuoma visa tai propaguoja? (Aš tiesiog nukreipti nameservers paskutinę naktį) Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pateikti jį 24hrs bent išvalyti naršyklės talpyklą taip pat.
| |||
| |||
| kaip Dave Hybrid duoti bent 24 valandas, kad tinkamai skleisti. Taip pat galite pabandyti įkelti jį į kitą naršyklę. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog būkite kantrūs, tiekėją pakeitusių vartotojų vardų serveriai laiko ir kinta priklausomai nuo jūsų buvimo, taip pat, ji gali būti kažkur tarp trumpąją į 48hours kol viskas veikia sklandžiai dar kartą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieško domeno pavadinimą ir priegloba | Matomumas | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5 birželis 2009 09:04 |
| Kur nusipirkti domeno vardą? | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | Balandis 20, 2009 00:08 |
| Web hosting service mano website.I ieškau interneto prieglobos paslaugų, kurios leidžia | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6 rugsėjis 2007 22:45 |
| Hostingas V. Mokama Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Rugpjūtis 30, 2007 19:05 |
| Domeno Not Available? | MJSPC | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 30, 2007 07:59 |
| Temos įrankiai | |
| |