![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dzień dobry, Mam problem z jednym z moich klientów miejscu ... Ja po prostu przeniesiony firmy hostingowej i prawidłowo wskazał na nazw do nowego komputera. Domena rozwiązuje poprawnie kiedy goto do www.clientsite.com ale wskazuje na stary host, kiedy po prostu wpisz clientsite.com. Zrobiłem, że moje CNAME / nazwę zapisów na nowym gospodarzem są właściwie konfiguracji. Czy jest to problem, który należy martwić się, czy powinienem tylko pacjentów z najmu wszystkiego propagowanie? (I just przekierowany do nazw ubiegłej nocy) Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I would give it 24hrs przynajmniej wyczyścić cache zbyt.
| |||
| |||
| podobnie jak Dave Hybrid co najmniej 24 godzin, aby odpowiednio rozpropagowane. Możesz także spróbować załadować go na innej przeglądarki. |
|
| |||
| |||
| tylko uzbroić się w cierpliwość, przełączanie nazw wymaga czasu i zależy od gospodarza, a także może być gdziekolwiek między instant do 48 godzin przed wszystko działa sprawnego ponownie. |