![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună dimineaţa, Sunt cu o problemă cu unul dintre clienţii mei site-ul ... M-am transferat de găzduire companii şi a indicat în mod corespunzător de nume de la noi gazdă. Domeniul rezolvă corect când am Mergi la www.clientsite.com dar puncte la vechea gazdă, atunci când pur şi simplu de tip clientsite.com. Am făcut-vă că-mi CNAME / un nume de înregistrări pe noi gazdă sunt corect setup. Este aceasta o problemă care ar trebui să-ţi faci griji sau ar trebui să am răbdare cu lăsat totul propaga? (M-am redirectionat la ultima noapte de nume) Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar da 24hrs cel puţin, vă goli cache-ul browser-ului de asemenea.
| |||
| |||
| la fel ca Dave Hybrid da cu cel puţin 24 de ore în mod corespunzător pentru a se propage. Puteţi, de asemenea, să încercaţi să încărcaţi-l pe un browser diferit. |
|
| |||
| |||
| Trebuie doar să ai răbdare, trecerea de nume nevoie de timp şi variază în funcţie de gazdă, de asemenea, că ar putea fi oriunde între instant la 48 oră înainte totul este buna de lucru din nou. |