![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré ráno, Mám problém s jedným z mojich klientov mieste ... som prevedené hosting spoločnosti a správne poukázal na nameservery do nového hostiteľa. Domény rieši správne, keď som to goto www.clientsite.com ale ukazuje na staré hostiteľskej keď jednoducho typ clientsite.com. Som sa uistiť, že moje CNAME / názov záznamov na novom hostiteľskom sú správne nastaviť. Je to téma, ktoré som mala báť, alebo mám jednoducho byť pacient sa nechať celú vec propagovať? (Len som presmerovaná na nameservery včera) Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych jí 24hrs aspoň vyčistiť cache prehliadača príliš.
| |||
| |||
| rovnako ako Dave Hybridné dať aspoň 24 hodín, aby riadne rozmnožovať. Môžete tiež skúsiť nahrať na iný prehliadač. |
|
| |||
| |||
| Len buďte trpezliví, prepínanie nameservery vyžaduje určitý čas, a sa líšia v závislosti na vašich hostiteľských rovnako, to môže byť kdekoľvek medzi instant do 48 hodín, ako všetko, čo je pracovná hladké znova. |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zakúpenie domény a hosting | napodobňovanie | Web Design, hosting & SEO | 1 | 5. jún 2009 09:04 |
| Kde kúpiť doménové meno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. apríl 2009 00:08 |
| Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú | zion9495 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 6. September 2007 22:45 |
| VS hostingu zdarma Platený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. augusta 2007 19:05 |
| Doména nie je k dispozícii? | MJSPC | Operačné systémy Windows | 1 | 30. jún 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |