мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Трансфер домена / хостинга тема

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. сеп 2008, 06:36
Нови члан групе

Default Трансфер домена / хостинга тема

Добро јутро,

Им 'имајући проблем са једним од мојих клијената сите ... Ја сам само пренијела хостинг компанијама и уредно намесерверс указао је на нови домаћин. Домену коректно решава кад сам Гото за ууу.цлиентсите.цом али указује на стару домаћин кад тип једноставно цлиентсите.цом. ЈА направљен сигуран тај мој ЦНАМЕ / назив евиденцију о новом домаћину исправно сетуп. Да ли је то питање које треба да брине или бих требао само бити стрпљив с Најам целу ствар пропагирају? (Ја само преусмеравају на намесерверс синоћ)

Хвала!
Old 27. сеп 2008, 07:57
Администратор Гроуп

Ја бих му дати 24хрс барем, очистите оставу свог прегледача превише.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 1. Апр 2009, 12:28
Нови члан групе

баш попут Даве хыбриден да даје барем 24 часова, како би исправно пропагирају. Такође можете покушати да отпремите га на други прегледач.
Old 20 тра 2009, 00:03
Донаторска Група

само бити стрпљив, треба времена за комутирање намесерверс и варира зависно о ваш домаћин, те би то могло бити било где између тренутних на 48хоурс пре свега ради глатке поново.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Куповина домена и хостинг утвара Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 5. јуна 2009 09:04
Где купити назив домена? орангеманта Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 10 20 април 2009 00:08
Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају зион9495 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 6. Сеп 2007 22:45
Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг! Травис2к7 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 30 аугуст 2007 19:05
Домен није доступан? МЈСПЦ Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30. јуна 2007 07:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц