![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро јутро, Им 'имајући проблем са једним од мојих клијената сите ... Ја сам само пренијела хостинг компанијама и уредно намесерверс указао је на нови домаћин. Домену коректно решава кад сам Гото за ууу.цлиентсите.цом али указује на стару домаћин кад тип једноставно цлиентсите.цом. ЈА направљен сигуран тај мој ЦНАМЕ / назив евиденцију о новом домаћину исправно сетуп. Да ли је то питање које треба да брине или бих требао само бити стрпљив с Најам целу ствар пропагирају? (Ја само преусмеравају на намесерверс синоћ) Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих му дати 24хрс барем, очистите оставу свог прегледача превише.
| |||
| |||
| баш попут Даве хыбриден да даје барем 24 часова, како би исправно пропагирају. Такође можете покушати да отпремите га на други прегледач. |
|
| |||
| |||
| само бити стрпљив, треба времена за комутирање намесерверс и варира зависно о ваш домаћин, те би то могло бити било где између тренутних на 48хоурс пре свега ради глатке поново. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куповина домена и хостинг | утвара | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 5. јуна 2009 09:04 |
| Где купити назив домена? | орангеманта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 10 | 20 април 2009 00:08 |
| Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају | зион9495 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 6. Сеп 2007 22:45 |
| Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг! | Травис2к7 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 30 аугуст 2007 19:05 |
| Домен није доступан? | МЈСПЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2007 07:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |