менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Перенесення домену / хостинг випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 вересня 2008, 06:36
Нові члени групи

Default Перенесення домену / хостинг випуск

Доброго ранку,

У мене виникли проблеми з одним з моїх сайт клiєнтiв ... Я просто передається хостингових компаній і правильно вказав адреси серверів імен для нового господаря. Домен дозволяється правильно, коли я перейти до www.clientsite.com але він вказує на старий хост, коли просто наберіть clientsite.com. Я впевнений, що мій CNAME / ім'я запису на новий комп'ютер правильно установки. Це питання, який я повинна турбуватися або я повинен бути просто пацієнт з перешкоджати поширенню цілої речі? (I Just перенаправлені сервера імен останню добу)

Спасибо!
Old 27 вересня 2008, 07:57
Адміністратор групи

Я віддав би його принаймні 24 годин, очистити кеш браузера, теж.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 1 березня 2009, 12:28
Нові члени групи

як Дейв Гібридна давати щонайменше 24 годин для належного поширення. Ви також можете спробувати завантажити його на інший браузер.
Old 20 квітня 2009, 00:03
LUq
Донор групи

Потрапити трохи, перемикання серверів імен займає багато часу і змінюється в залежності від вашого вузла, так само, він може бути десь між 48hours на мить, перш ніж всі робочі гладкі знову.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Купівля доменного імені та хостинг симулякр Веб дизайн, хостинг & SEO 1 5 червня 2009 09:04
Де купити доменне ім'я? orangemanta Веб дизайн, хостинг & SEO 10 20 квітня 2009 00:08
Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють zion9495 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 6 вересня 2007 22:45
Хостинг В. Платний хостинг! Travis2k7 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 30 серпня 2007 19:05
Домен недоступний?? MJSPC Операційні системи Windows 1 30 червня 2007 07:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.