![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Доброго ранку, У мене виникли проблеми з одним з моїх сайт клiєнтiв ... Я просто передається хостингових компаній і правильно вказав адреси серверів імен для нового господаря. Домен дозволяється правильно, коли я перейти до www.clientsite.com але він вказує на старий хост, коли просто наберіть clientsite.com. Я впевнений, що мій CNAME / ім'я запису на новий комп'ютер правильно установки. Це питання, який я повинна турбуватися або я повинен бути просто пацієнт з перешкоджати поширенню цілої речі? (I Just перенаправлені сервера імен останню добу) Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я віддав би його принаймні 24 годин, очистити кеш браузера, теж.
| |||
| |||
| як Дейв Гібридна давати щонайменше 24 годин для належного поширення. Ви також можете спробувати завантажити його на інший браузер. |
|
| |||
| |||
| Потрапити трохи, перемикання серверів імен займає багато часу і змінюється в залежності від вашого вузла, так само, він може бути десь між 48hours на мить, перш ніж всі робочі гладкі знову. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Купівля доменного імені та хостинг | симулякр | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 5 червня 2009 09:04 |
| Де купити доменне ім'я? | orangemanta | Веб дизайн, хостинг & SEO | 10 | 20 квітня 2009 00:08 |
| Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють | zion9495 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 6 вересня 2007 22:45 |
| Хостинг В. Платний хостинг! | Travis2k7 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 30 серпня 2007 19:05 |
| Домен недоступний?? | MJSPC | Операційні системи Windows | 1 | 30 червня 2007 07:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |