menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Dvojitým kliknutím prohlížeči tlačítko Zpět-chování v IE

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 03:44
Nový člen skupiny

Default Dvojitým kliknutím prohlížeči tlačítko Zpět-chování v IE

Nazdar,

Jsem pomocí window.localtion redirect v Javascriptu převést na SEO URL ve stávající lokalitě. I didnt učinit webových stránkách od začátku, takže jsem pomocí JavaScriptu dynamicky přesměrování stránky na SEO stránek ve spolupráci s mod_rewrite:

2 příklady:

(if $ uri == '/ index.php? id = 6')
;
** / if)

NEBO

(if $ uri == '/ index.php? id = 3')
;
** / if)

$ uri je staré url. Pokud chci jít zpátky z products6.htm na home3.htm Pak jsem kliknout 2 krát vrátit předchozí stránku. To se vyskytuje jen v IE, Firefox a Safari, funguje to v pohodě.

Nedává nikomu vědět oprava to?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Divné chování Router - velké problémy Paul4763 Sítě, Modemy & VoIP 2 9.srpna 2009 15:46
Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? Blitzgirl42 Notebooky, Mobily a PDA 1 17. června 2009 12:08
Dvoulůžkový Mezery v'07 duskmon10 Office & Aplikace 4 19. října 2008 16:55
Zpět Tlačítko nefunguje správně katiecoos Webových prohlížečů & FTP Klienti 8 15. Červenec 2008 12:49
My PC restartuje, když klikněte na tlačítko "stáhnout" tlačítko learncomputer2007 Virus, spyware a bezpečnost 5 13. listopadu 2007 09:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.