![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jsem pomocí window.localtion redirect v Javascriptu převést na SEO URL ve stávající lokalitě. I didnt učinit webových stránkách od začátku, takže jsem pomocí JavaScriptu dynamicky přesměrování stránky na SEO stránek ve spolupráci s mod_rewrite: 2 příklady: (if $ uri == '/ index.php? id = 6') ; ** / if) NEBO (if $ uri == '/ index.php? id = 3') ; ** / if) $ uri je staré url. Pokud chci jít zpátky z products6.htm na home3.htm Pak jsem kliknout 2 krát vrátit předchozí stránku. To se vyskytuje jen v IE, Firefox a Safari, funguje to v pohodě. Nedává nikomu vědět oprava to? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Divné chování Router - velké problémy | Paul4763 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 9.srpna 2009 15:46 |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Dvoulůžkový Mezery v'07 | duskmon10 | Office & Aplikace | 4 | 19. října 2008 16:55 |
| Zpět Tlačítko nefunguje správně | katiecoos | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 15. Červenec 2008 12:49 |
| My PC restartuje, když klikněte na tlačítko "stáhnout" tlačítko | learncomputer2007 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 13. listopadu 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |