kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Double-click böngésző Vissza gombját viselkedés IE

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 03:44
Új tag Csoport

Default Double-click böngésző Vissza gombját viselkedés IE

Szia,

Én használ egy window.localtion redirect a Javascript váltani a SEO URL-t egy már létező oldalon. I didnt hogy a honlapon a kezdetektől fogva, hogy én vagyok javascript segítségével dinamikusan redirect oldalak a SEO oldalak együttműködve mod_rewrite:

2 példa:

(if $ uri == "/ index.php? id = 6")
;
** / if)

VAGY

(if $ uri == "/ index.php? id = 3")
;
** / if)

$ uri a régi URL-t. Ha azt akarjuk, hogy térjen vissza a products6.htm a home3.htm Aztán, hogy kattintson a 2-szerese, hogy menjen vissza az előző oldalra. Ez csak akkor következik be, azaz a Firefox és a Safari, akkor működik jól.

Nem ismerek senkit meg ezt?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Router furcsa viselkedése - Súlyos gondok Paul4763 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 9. augusztus 2009 15:46
Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? Blitzgirl42 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 17. június 2009 12:08
Double Spacing in'07 duskmon10 Office & Applications 4 19. október 2008 16:55
Vissza gomb nem működik megfelelően katiecoos Web böngésző és FTP Clients 8 15. július 2008 12:49
My PC újraindul, ha rákattintok a "Download" gombra learncomputer2007 Vírus, kémprogram és biztonság 5 13. november 2007 09:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.