![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én használ egy window.localtion redirect a Javascript váltani a SEO URL-t egy már létező oldalon. I didnt hogy a honlapon a kezdetektől fogva, hogy én vagyok javascript segítségével dinamikusan redirect oldalak a SEO oldalak együttműködve mod_rewrite: 2 példa: (if $ uri == "/ index.php? id = 6") ; ** / if) VAGY (if $ uri == "/ index.php? id = 3") ; ** / if) $ uri a régi URL-t. Ha azt akarjuk, hogy térjen vissza a products6.htm a home3.htm Aztán, hogy kattintson a 2-szerese, hogy menjen vissza az előző oldalra. Ez csak akkor következik be, azaz a Firefox és a Safari, akkor működik jól. Nem ismerek senkit meg ezt? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Router furcsa viselkedése - Súlyos gondok | Paul4763 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 9. augusztus 2009 15:46 |
| Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? | Blitzgirl42 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 17. június 2009 12:08 |
| Double Spacing in'07 | duskmon10 | Office & Applications | 4 | 19. október 2008 16:55 |
| Vissza gomb nem működik megfelelően | katiecoos | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 15. július 2008 12:49 |
| My PC újraindul, ha rákattintok a "Download" gombra | learncomputer2007 | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 13. november 2007 09:11 |
| Téma eszközök | |
| |