mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Dukart spustelėkite naršyklės mygtuką "Atgal" elgesio, IE

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 03:44
Naujas Narys

Default Dukart spustelėkite naršyklės mygtuką "Atgal" elgesio, IE

Labas,

Aš naudoju window.localtion peradresavimo veikiancio Javascript, kad paversti į SEO URL esamą svetainę. I didnt padaryti svetainę iš pradžių, todėl I'm using JavaScript dinamiškai peradresavimo puslapius SEO puslapių, bendradarbiaudama su mod_rewrite:

2 pavyzdys:

(if $ uri == '/ index.php? id = 6')
;
** / if)

ARBA

(if $ uri == '/ index.php? id = 3 ")
;
** / if)

$ uri yra senas URL. Jei aš noriu grįžti iš products6.htm į home3.htm Tada aš turiu paspausti 2 kartus, jei norite grįžti ankstesnį puslapį. Ši liga pasireiškia tik IE, Firefox ir Safari, It works fine.

Doesn anyone know dėl šios pataisos?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Weird Router Elgesys - didelių problemų Paul4763 Networking, Modems & VoIP 2 9 rugpjūtis 2009 15:46
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
Dvivietis tarpų '07 duskmon10 Office Suites & Applications 4 19 spalis 2008 16:55
Mygtukas "Atgal" neveikia tinkamai katiecoos Naršyklėms & FTP Klientai 8 15 liepa 2008 12:49
Mano kompiuterio iš naujo, jei aš paspauskite mygtuką "Atsisiųsti" learncomputer2007 Virus, Spyware & Security 5 Lapkritis 13, 2007 09:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.