![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš naudoju window.localtion peradresavimo veikiancio Javascript, kad paversti į SEO URL esamą svetainę. I didnt padaryti svetainę iš pradžių, todėl I'm using JavaScript dinamiškai peradresavimo puslapius SEO puslapių, bendradarbiaudama su mod_rewrite: 2 pavyzdys: (if $ uri == '/ index.php? id = 6') ; ** / if) ARBA (if $ uri == '/ index.php? id = 3 ") ; ** / if) $ uri yra senas URL. Jei aš noriu grįžti iš products6.htm į home3.htm Tada aš turiu paspausti 2 kartus, jei norite grįžti ankstesnį puslapį. Ši liga pasireiškia tik IE, Firefox ir Safari, It works fine. Doesn anyone know dėl šios pataisos? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Weird Router Elgesys - didelių problemų | Paul4763 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 9 rugpjūtis 2009 15:46 |
| Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? | Blitzgirl42 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 17, 2009 12:08 |
| Dvivietis tarpų '07 | duskmon10 | Office Suites & Applications | 4 | 19 spalis 2008 16:55 |
| Mygtukas "Atgal" neveikia tinkamai | katiecoos | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | 15 liepa 2008 12:49 |
| Mano kompiuterio iš naujo, jei aš paspauskite mygtuką "Atsisiųsti" | learncomputer2007 | Virus, Spyware & Security | 5 | Lapkritis 13, 2007 09:11 |
| Temos įrankiai | |
| |