mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Dubultklikšķi pārlūkprogrammas atpakaļ pogas izturēšanās IE

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 03:44
New Member Group

Default Dubultklikšķi pārlūkprogrammas atpakaļ pogas izturēšanās IE

Čau,

Es lietoju window.localtion pārorientēt in Javascript, lai pārvērstu to SEO URL esošās vietā. I didn't veikt mājas lapā no sākuma, tāpēc es esmu, izmantojot javascript, lai dinamiski novirzīt lapas SEO lapas sadarbībā ar mod_rewrite:

2 piemēri:

(if $ uri == '/ index.php? id = 6')
;
** / ja)

VAI

(if $ uri == '/ index.php? id = 3 ")
;
** / ja)

$ uri ir vecs url. Ja es gribu iet atpakaļ no products6.htm līdz home3.htm Tad man klikšķiniet 2 reizes, lai atgrieztos iepriekšējā lapā. Šī parādās tikai IE, Firefox un Safari, tā darbojas labi.

Doesn ikviens zina, noteikt šo?
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Liktenīgs Router Behaviour - Major Problems Paul4763 Networking, Modemi & VoIP 2 9 augusts 2009 15:46
Kreisais klikšķis rīkojas kā Right Click, jāatver citu logu atvērt saites? Blitzgirl42 Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 17 jūnijs 2009 12:08
Double atstarpes '07 duskmon10 Office Suites & Applications 4 19 oktobris 2008 16:55
Back poga nedarbojas pareizi katiecoos Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 8 15 jūlijs 2008 12:49
Mans pc restartējas vai es noklikšķiniet uz "download" pogas learncomputer2007 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 5 13 novembris 2007 09:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.