rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Podwójne kliknięcie przycisku Wstecz przeglądarki zachowań w IE

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. czerwiec 2009, 03:44
Nowe państwa grupy

Default Podwójne kliknięcie przycisku Wstecz przeglądarki zachowań w IE

Cześć,

Ja jestem przy użyciu window.localtion przekierowania w języku JavaScript do konwertowania do SEO urls w istniejącej witrynie. I didnt make stronie od początku, tak Używam JavaScript dynamicznie przekierowania do stron SEO stron we współpracy z mod_rewrite:

2 przykłady:

(if $ uri == '/ index.php? id = 6 ")
;
** / if)

LUB

(if $ uri == '/ index.php? id = 3 ")
;
** / if)

$ uri jest stary adres. Jeśli chcesz wrócić z products6.htm do home3.htm Wtedy trzeba kliknąć 2 razy, aby wrócić poprzedniej strony. To występuje tylko w IE, Firefox i Safari, to działa dobrze.

Czy ktoś wie poprawki do tego?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Dziwne zachowanie Router - główne problemy Paul4763 Networking, Modems & VoIP 2 9 sie 2009 15:46
Pozostało Kliknij prawym przyciskiem myszy działając jak, zmuszony do innego okna do otwierania łączy? Blitzgirl42 Laptopy, Telefony i Akcesoria 1 17 czerwca 2009 12:08
Double Odstępy w'07 duskmon10 Office Suites & Applications 4 19 października 2008 16:55
Przycisk Wstecz nie działa prawidłowo katiecoos Przeglądarki WWW i FTP Klienci 8 15 lipca 2008 12:49
Mój komputer uruchamia się ponownie, jeśli kliknąć przycisk "Pobierz" learncomputer2007 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 5 13 listopad 2007 09:11
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.