menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Dvojitým kliknutím prehliadači tlačidlo Späť-správania v IE

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 03:44
Nový člen skupiny

Default Dvojitým kliknutím prehliadači tlačidlo Späť-správania v IE

Nazdar,

Som pomocou window.localtion redirect v JavaScriptu previesť na SEO URL v existujúcej lokalite. I didnt urobiť webových stránkach od začiatku, takže som pomocou JavaScriptu dynamicky presmerovanie stránky na SEO stránok v spolupráci s mod_rewrite:

2 príklady:

(if $ uri == '/ index.php? id = 6')
;
** / If)

ALEBO

(if $ uri == '/ index.php? id = 3')
;
** / If)

$ Uri je staré url. Ak chcem ísť späť z products6.htm na home3.htm Potom som kliknúť 2 krát vrátiť predchádzajúcu stránku. To sa vyskytuje len v IE, Firefox a Safari, funguje to v pohode.

Nedáva nikomu vedieť oprava to?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Divné správanie Router - veľké problémy Paul4763 Siete, Modemy & VoIP 2 9.srpna 2009 15:46
Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? Blitzgirl42 Notebooky, Mobily a PDA 1 17. júna 2009 12:08
Dvojlôžková Medzery v'07 duskmon10 Office & Aplikácie 4 19. októbra 2008 16:55
Späť Tlačidlo znefunkčnená katiecoos Webových prehliadačov & FTP Klienti 8 15. Júl 2008 12:49
My PC reštartuje, keď kliknite na tlačidlo "stiahnuť" tlačidlo learncomputer2007 Virus, spyware a bezpečnosť 5 13. novembra 2007 09:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.