![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Som pomocou window.localtion redirect v JavaScriptu previesť na SEO URL v existujúcej lokalite. I didnt urobiť webových stránkach od začiatku, takže som pomocou JavaScriptu dynamicky presmerovanie stránky na SEO stránok v spolupráci s mod_rewrite: 2 príklady: (if $ uri == '/ index.php? id = 6') ; ** / If) ALEBO (if $ uri == '/ index.php? id = 3') ; ** / If) $ Uri je staré url. Ak chcem ísť späť z products6.htm na home3.htm Potom som kliknúť 2 krát vrátiť predchádzajúcu stránku. To sa vyskytuje len v IE, Firefox a Safari, funguje to v pohode. Nedáva nikomu vedieť oprava to? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Divné správanie Router - veľké problémy | Paul4763 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 9.srpna 2009 15:46 |
| Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. júna 2009 12:08 |
| Dvojlôžková Medzery v'07 | duskmon10 | Office & Aplikácie | 4 | 19. októbra 2008 16:55 |
| Späť Tlačidlo znefunkčnená | katiecoos | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 15. Júl 2008 12:49 |
| My PC reštartuje, keď kliknite na tlačidlo "stiahnuť" tlačidlo | learncomputer2007 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 13. novembra 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |