az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

IE'deki çift tıklayın tarayıcıya geri düğmesi davranış

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 03:44
Yeni Üye Grubu

Default IE'deki çift tıklayın tarayıcıya geri düğmesi davranış

Merhaba,

Ben SEO URL'lere mevcut bir site dönüştürmek için Javascript bir window.localtion yönlendirme kullanıyorum. Ben başından beri web sitesi yapmak, yani dinamik mod_rewrite ile birlikte SEO'ya sayfalarına yönlendirme sayfaları için Javascript kullanıyorum didnt:

2 örnek:

(if $ URI == '/ index.php? = 6') kimliği
;
** / if)

VEYA

(if $ URI == '/ index.php? = 3') kimliği
;
** / if)

$ URI eski URL'dir. Eğer products6.htm kimden Sonra 2 kere Bir önceki sayfaya geri dönmek için tıklayınız zorunda home3.htm geri dönmek istiyorum. Bu sadece IE, Firefox ve Safari de, iyi işler ortaya çıkar.

Hiç kimse bunun için bir düzeltme biliyor musun?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Garip Yönlendiricisi Davranış - Başlıca Sorunlar Paul4763 Ağ, Modemler & VoIP 2 9. Ağustos 2009 15:46
Sol tıklayın Oyunculuk sağ tıklayın gibi, aç Linkler başka bir pencereyi açmak için ihtiyacınız var? Blitzgirl42 Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 1 17. Haziran 2009 12:08
Çift'07 yılında Aralığı duskmon10 Office Suites & Uygulamalar 4 19. Ekim 2008 16:55
Geri Düğmesi Çalışmıyor düzgün katiecoos Web Tarayıcılar & FTP istemci 8 15. Temmuz 2008 12:49
Benim bilgisayar yeniden Eğer tıklayın "download" düğmesi learncomputer2007 Virüs, Spyware ve Güvenlik 5 13. Kasım 2007 09:11
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından