![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам Dreamweaver CS4. Местната общност College предлага курсове по CS3. Ако аз взема CS3 клас мога да лесно да превеждате това, което се научи да CS4? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да можете да използвате хубав много всичко от CS3 в CS4, съществува очевидно ще бъдат някои разлики. Защо не вземат alook в Adobe сайт и да видите дали можете да намерите списък на разликите между двете версии |
|
| |||
| |||
| Аз също имат CS4 за моя бизнес и да Ви информирам, че само незначителни промени помощ по-добре в CS4 тогава CS3. Затова всичко, което научите, докато сте готови да седя в къщи и да играе около обучение леко различни инструменти и съвети в CS4 тогава използвайки CS3 колеж курс в общи линии ще ви помогне да получите знания, които могат лесно да бъдат използвани в CS4, както по-голямата част от програмата е едно и също и инструменти за навигация. Надявам се, че изчиства го още малко? :) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dreamweaver CS4 и Flash | pete21 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 1-ви октомври 2009 година 05:01 |
| Фонов цвят в Dreamweaver 8 | ashish3 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 7 юни 2009 15:35 |
| Dreamweaver FTP програма | raw30 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 3 януари 2009 06:17 |
| Dreamweaver! | jack100 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 2-ро Jan 2008 13:36 |
| Dreamweaver 8 | momuncoderlife | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 8 ноември 2007 02:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |