![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám Dreamweaver CS4. Místní komunity akademie nabízí kurzy na CS3. Pokud bych se CS3 třídy mohu jednoduše převést co jsem učit na CS4? Díky |
|
| |||
| |||
| Měli byste být schopni používat skoro všechno z CS3 na CS4, že bude zřejmě některé rozdíly. Proč nevyužít alook na webových stránkách Adobe a zkuste najít seznam rozdíly mezi oběma verzemi |
|
| |||
| |||
| Také jsem si CS4 pro moji firmu, a informuje vás, že jen nepatrné změny, pomoci vám lépe CS4 pak CS3. Proto vše, co učit, pokud jste ochotni sedět doma a hrát kolem vzdělávání mírně odlišné nástroje a tipy v CS4 potom pomocí CS3 college kurz bude víceméně vám pomohou získat znalosti, které lze snadno použít v CS4 jako většina programu je stejné nástroje a navigace. Doufat, že odstraní to trochu? :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dreamweaver CS4 a Flash | pete21 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 1.října 2009 05:01 |
| Pozadí barev Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 7. června 2009 15:35 |
| Dreamweaver FTP programů | raw30 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 3. ledna 2009 06:17 |
| Dreamweaver! | jack100 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 2. ledna 2008 13:36 |
| Dreamweaver 8 | momuncoderlife | Web Design, hosting & SEO | 2 | 8. listopad 2007 02:43 |
| Thread Nástroje | |
| |