manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Dreamweaver CS3 vs CS4

Reply

Thread Tools
Old 8. lipnja 2009, 15:52
Novi član grupe

Default Dreamweaver CS3 vs CS4

Bok,

Imam Dreamweaver CS4. Lokalne zajednice koledž nudi tečajeve na CS3. Ako sam se CS3 klase mogu jednostavno prevesti ono što sam naučio CS4?

Hvala
Old 21 srp 2009, 09:17
Member Group

Trebali biste biti u mogućnosti koristiti ljepušan velik dio sve iz CS3 u CS4, ondje će očito biti neke razlike. Zašto ne uzeti alook na Adobe web stranice i vidjeti ako možete naći spisak razlike između dvije verzije
Old 1. kolovoz 2009 05:20
Novi član grupe

JA isto tako imati CS4 za moje poslovne i može vas obavijestiti da su promjene samo neznatno bolje pomoći u CS4 zatim CS3. Zato što ste saznali koliko ste spremni da sjedi kod kuće i igrati oko učenja neznatno različite alate i savjete u CS4 zatim koristeći CS3 koledž naravno uvelike će Vam pomoći da steknete znanja koja se mogu lako koristiti u CS4 kao većina programa je isti alati i navigaciju. Briše se nadam da ga malo više? :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.