פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

Dreamweaver CS3 לעומת CS4

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 15:52
קבוצת חברות חדשות

Default Dreamweaver CS3 לעומת CS4

הי,

יש לי Dreamweaver CS4. הקהילה המקומית College מציעה קורסים CS3. אם אני לוקח את CS3 הכיתה בקלות אני יכול לתרגם את מה שאני לומד ל CS4?

תודה
Old 21 יולי 2009, 09:17
חבר קבוצת

אתה אמור להיות מסוגל להשתמש בערך כל דבר, החל CS3 ב CS4, שם יהיה ללא ספק להיות כמה הבדלים. למה לא לקחת alook על אתר האינטרנט של Adobe ולראות אם אתה יכול למצוא רשימה של ההבדלים בין שתי הגרסאות
Old 1 אוגוסט 2009, 05:20
קבוצת חברות חדשות

יש לי גם CS4 עבור העסק שלי והוא יכול להודיע לך כי שינויים קלים בלבד הסיוע כדאי CS4 אז ב CS3. לכן לך ללמוד שום דבר, כל עוד אתה מוכן לשבת בבית ולשחק בסביבות הלמידה שונה במקצת כלים ועצות ב CS4 ואז באמצעות CS3 מכללת הקורס תהיה רחבה לעזור לך להבין ידע כי ניתן בקלות להשתמש ב CS4 כמו רוב התוכנית הוא אותו כלי הניווט. מקווה מנקה את זה קצת יותר? :)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.