mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Dreamweaver CS3 vs CS4

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 15:52
New Member Group

Default Dreamweaver CS3 vs CS4

Čau,

Man Dreamweaver CS4. Vietējās kopienas koledža piedāvā kursus par CS3. Ja es CS3 klases var viegli pārvērst to, kas man jāmācās CS4?

Pateicība
Old Jūlijs 21, 2009, 09:17
Loceklis

Jums vajadzētu būt iespējai izmantot diezgan daudz visu, sākot no CS3 in CS4, tad, protams, ir dažas atšķirības. Kāpēc nevar lietot alook uz Adobe mājas lapu un redzēt, ja jums varat atrast sarakstu starp abu versiju atšķirības
Old Augusts 1, 2009, 05:20
New Member Group

Man arī ir CS4 par manu biznesa un var informēt Jūs, ka nedaudz mainās tikai palīdzība, jums labāk CS4 tad CS3. Tāpēc visu, kas jums uzzināt, kamēr jūs esat ar mieru sēdēt mājās un spēlē aptuveni mācību nedaudz dažādus instrumentus un padomus CS4 tad izmantojot CS3 koledžas protams, būs lielā mērā palīdzēs jums iegūt zināšanas, ko var viegli izmantot CS4 kā vairums programmu ir pats instrumentus un navigāciju. Ceru, ka pārvar tā pat mazliet vairāk? :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.