mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Dreamweaver CS3 vs CS4

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 15:52
Noile state Group

Default Dreamweaver CS3 vs CS4

Salut,

Am Dreamweaver CS4. Comunităţii locale facultate oferă cursuri pe CS3. Dacă aş lua CS3 clasa pot traduce cu uşurinţă ceea ce am învăţat să CS4?

Mulţumesc
Old 21 iulie 2009, 09:17
Grupul de stat

Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a folosi destul de mult de toate, de la CS3 în CS4, acolo va fi în mod evident, unele diferenţe. De ce nu ia alook la site-ul Adobe şi să vezi dacă poţi găsi o listă de diferenţele dintre cele două versiuni
Old 1 august 2009, 05:20
Noile state Group

Am avea, de asemenea, CS4 pentru afacerea mea şi vă pot informa că uşoare modificări numai ajutor mai bine în CS4 apoi CS3. De aceea, orice ai afla, atâta timp cât sunteţi dispus să stau acasă şi să se joace în jurul uşor diferite instrumente de învăţare şi sfaturi în CS4 apoi folosind CS3 colegiu curs în linii mari, va ajuta să câştige cunoştinţe care pot fi uşor de utilizat în CS4 ca cea mai mare parte a programului este aceeaşi şi instrumente de navigaţie. Sper că şterge-o un pic mai mult? :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.