menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Dreamweaver CS3 oproti CS4

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Nazdar,

Mám Dreamweaver CS4. Miestne komunity akadémia ponúka kurzy na CS3. Ak by som sa CS3 triedy môžem jednoducho previesť čo som učiť na CS4?

Vďaka
Old 21. júla 2009, 09:17
Člen Skupina

Mali by ste byť schopní používať skoro všetko z CS3 na CS4, že bude zrejme niektoré rozdiely. Prečo nevyužiť alook na webových stránkach Adobe a skúste nájsť zoznam rozdiely medzi oboma verziami
Old 1. augusta 2009, 05:20
Nový člen skupiny

Tiež som si CS4 pre moju firmu, a informovať vás, že len nepatrné zmeny, pomôcť vám lepšie CS4 potom CS3. Preto všetko, čo učiť, pokiaľ ste ochotní sedieť doma a hrať okolo vzdelávanie trochu odlišné nástroje a tipy v CS4 potom pomocou CS3 college kurz bude víceméně vám pomôžu získať znalosti, ktoré možno ľahko použiť v CS4 ako väčšina programu je rovnaké nástroje a navigácia. Dúfať, že odstráni to trochu? :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.