![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам Дреамуеавер ЦС4. Локалне заједнице колеџ нуди курсеве на ЦС3. Ако сам се ЦС3 класе могу једноставно превести оно што сам научио ЦС4? Хвала |
|
| |||
| |||
| Треба да буде у могућности да користите згодан велик део све из ЦС3 у ЦС4, ондје ће очито бити неке разлике. Зашто не узети алоок на Адобе уеб странице и видети ако можете наћи списак разлике између две верзије |
|
| |||
| |||
| ЈА исто тако имати ЦС4 за моје пословне и може да вас обавестимо да су промене само незнатно боље помоћи у ЦС4 затим ЦС3. Зато што сте сазнали колико сте спремни да седи код куће и играти око учења незнатно различите алате и савете у ЦС4 затим помоћу ЦС3 колеџ наравно увелико ће Вам помоћи да стекнете знања која се могу лако користити у ЦС4 као већина програма је исти алати и навигацију. Брише се надам да га мало више? :) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дреамуеавер и Фласх ЦС4 | пете21 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 1. Окт 2009 05:01 |
| Позадинску боје у Дреамуеавер 8 | асхисх3 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 7. јуна 2009 15:35 |
| Дреамуеавер ФТП програм | рау30 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 3 јануар 2009 06:17 |
| Дреамуеавер! | јацк100 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 2 јануар 2008 13:36 |
| Дреамуеавер 8 | момунцодерлифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 8 новембар 2007 02:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |