менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Dreamweaver CS3 проти CS4

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 15:52
Нові члени групи

Default Dreamweaver CS3 проти CS4

Привіт,

Я Dreamweaver CS4. Місцевий коледж пропонує курси з CS3. Якщо я беру CS3 класі я можу легко перевести те, що я навчуся CS4?

Спасибо
Old 21 липня 2009, 09:17
Член групи

Ви повинні мати можливість використовувати майже всі з CS3 в CS4, там буде, очевидно, деякі відмінності. Чому б не взяти alook на сайті Adobe і подивитися, якщо ви можете знайти список відмінностей між двома версіями
Old 1 серпня 2009, 05:20
Нові члени групи

Я також маю CS4 для мого бізнесу і можу повідомити вам, що невеликі зміни тільки допомогти вам краще CS4 потім CS3. Тому все, що ви дізнаєтесь, якщо ви готові сидіти вдома і грати навколо навчання трохи різні інструменти і поради в CS4 потім за допомогою CS3 звичайно коледжу в загальних рисах допоможе вам придбати знання, які можуть бути легко використані в CS4, тому що більшість програм це ті ж інструменти і навігації. Надії, що очищає його трохи більше? :)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dreamweaver CS4 і Flash pete21 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 1 жовтня 2009 05:01
Фона в Dreamweaver 8 ashish3 Веб дизайн, хостинг & SEO 0 7 червня 2009 15:35
Dreamweaver FTP Programe raw30 Веб-браузери & FTP-клієнти 1 3 січня 2009 06:17
Dreamweaver! jack100 Веб дизайн, хостинг & SEO 6 2 січня 2008 13:36
Dreamweaver 8 momuncoderlife Веб дизайн, хостинг & SEO 2 8 листопада 2007 02:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.