![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я Dreamweaver CS4. Місцевий коледж пропонує курси з CS3. Якщо я беру CS3 класі я можу легко перевести те, що я навчуся CS4? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ви повинні мати можливість використовувати майже всі з CS3 в CS4, там буде, очевидно, деякі відмінності. Чому б не взяти alook на сайті Adobe і подивитися, якщо ви можете знайти список відмінностей між двома версіями |
|
| |||
| |||
| Я також маю CS4 для мого бізнесу і можу повідомити вам, що невеликі зміни тільки допомогти вам краще CS4 потім CS3. Тому все, що ви дізнаєтесь, якщо ви готові сидіти вдома і грати навколо навчання трохи різні інструменти і поради в CS4 потім за допомогою CS3 звичайно коледжу в загальних рисах допоможе вам придбати знання, які можуть бути легко використані в CS4, тому що більшість програм це ті ж інструменти і навігації. Надії, що очищає його трохи більше? :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dreamweaver CS4 і Flash | pete21 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 1 жовтня 2009 05:01 |
| Фона в Dreamweaver 8 | ashish3 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 7 червня 2009 15:35 |
| Dreamweaver FTP Programe | raw30 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 3 січня 2009 06:17 |
| Dreamweaver! | jack100 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 2 січня 2008 13:36 |
| Dreamweaver 8 | momuncoderlife | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 8 листопада 2007 02:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |