![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν πίστευα bumping παλιό μου post θα είναι κατάλληλα ώστε να είναι εδώ. Βασικά έχω ένα απλό ηλεκτρονικό μήνυμα για μια μορφή "επικοινωνία" σελίδα, αλλά δεν έχω μια δοκιμή διακομιστή που εκτελεί το sendmail (WAMP Είμαι χρησιμοποιώντας αυτή τη στιγμή). Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κωδικό μου, και κάτι άλλο, ή κάνει αυτό το μήνυμα σωστά δείχνουν ότι το μόνο που λείπει είναι ένα διακομιστή που θα χειριστεί mail; Αντιλαμβάνομαι τη διεύθυνση αλληλογραφίας είναι «blank@blank.com», για λόγους λογοκρισίας. Meh, φωνάζουν τρελός. ![]() Κωδικός: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να μην θέσουμε σε ένα διακομιστή και να τη δοκιμάσουν πλήρως;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αποτυχία για την ενημέρωση των Windows | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 27 Δεκ. 2008 05:37 |
| Κα ερώτημα dos απέτυχε; | matthew03 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Οκτ 2008 08:21 |
| "Test Connection Failed" | οστά | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 14 Απρ 2008 12:19 |
| Αποτυχία Query TCP / IP Settings της σύνδεσης | mastaof420 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 31 | 1 Απρ 2008 00:18 |
| Initialize winsock απέτυχε;;; | thewriter1221 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 23 Ιαν 2008 16:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |