![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya, JA nije 'misliti bumping moj stari post pa bi bilo primjereno ovdje ona biti. Uglavnom sam jednostavna email obrazac za "kontaktirajte nas" stranica, ali ja nemam test server koji prometuje sendmail (Im 'koristeći WAMP trenutno). JA pravedan trebate znati ako postoji problem s mog koda, nešto drugo, ili Da li to ispravno prikazati poruku da je jedino što nedostaje je server koji će obraditi mail? Znam na mail adresa je 'blank@blank.com', razloga za cenzuru. Meh, nazovite me lud. ![]() Code: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ne stavite ga na server i testiranje u potpunosti?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neuspješno ažuriranje sustava Windows | Razer | Windows Operating Systems | 11 | 27. prosinac 2008 05:37 |
| Ms dos upit nije uspjelo? | matthew03 | Općenito Software Chat | 1 | 30. listopad 2008 08:21 |
| "Test Connection Failed" | kosti | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 14. travanj 2008 12:19 |
| Upit propustio TCP / IP postavki veze | mastaof420 | Networking, Modemi & VoIP | 31 | 1. travanj 2008 00:18 |
| Inicijalizirate winsock nije uspjela? | thewriter1221 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 23 siječanj 2008 16:59 |
| Thread Tools | |
| |