![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én nem hiszem, forrás régi poszt lenne, így itt is lehet. Alapvetően egy egyszerű e-mail formájában a "vegye fel velünk a kapcsolatot" oldal, de nem egy teszt szerveren futó sendmail (I'm using WAMP pillanatában). Tudnom kell, ha probléma van az én-kód, valami mást, vagy ez az üzenet pontosan mutatja, hogy az egyetlen dolog hiányzik, az a kiszolgáló, amely kezeli mailt? Tudom, az e-mail címe "blank@blank.com", a cenzúra okokból. Méh, call me insane. ![]() Kód: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért nem tesz ez a szerver és a test teljes mértékben?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem sikerült a frissítés a Windows | Razer | A Windows operációs rendszerek | 11 | 27. december 2008 05:37 |
| Ms query dos nem? | matthew03 | General Chat szoftver | 1 | 30. október 2008 08:21 |
| "Test Connection Failed" | csontok | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 14. április 2008 12:19 |
| Nem sikerült a lekérdezés TCP / IP beállítások a kapcsolat | mastaof420 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 31 | 1. április 2008 00:18 |
| Initialize winsock nem??? | thewriter1221 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 23. január 2008 16:59 |
| Téma eszközök | |
| |