![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya, I didn't think kunkuliavimo mano seno posto būtų tikslinga, kad ji čia bus. Iš esmės aš paprastas elektroninio pašto formą "Susisiekti" puslapio, bet aš neturiu bandymo serveris veikia sendmail (Aš naudoju WAMP tuo metu). Aš tiesiog reikia žinoti, jei yra su mano kodas, kažkas, ar problema Ar tai teisingai parodyti prane ¹ im ±, kad vienintelis dalykas, trūksta serveryje, bus su paštu? Suprantu pašto adresas yra "blank@blank.com", už cenzūros priežastys. Meh, call me insane. ![]() Kodas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl negalima įdėti jį į serverį ir išbandyti visiškai?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko atnaujinti "Windows" | Razer | Windows "operacinės sistemos | 11 | 27 gruodis 2008 05:37 |
| MS Query dos nepavyko? | matthew03 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 30 spalis 2008 08:21 |
| "Test Connection Failed" | kaulai | Networking, Modems & VoIP | 10 | Balandis 14, 2008 12:19 |
| Nepavyko Užklausa TCP / IP parametrai Jungtis | mastaof420 | Networking, Modems & VoIP | 31 | 1 balandis 2008 00:18 |
| Initialize winsock nepavyko? | thewriter1221 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 23 sausis 2008 16:59 |
| Temos įrankiai | |
| |