![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я не думаю, натикаючись мій старий пост буде доречним і тут вона буде. В основному я мати просту форму електронною поштою на "Зворотній зв'язок" сторінки, але я не маю, що тестовий сервер працює Sendmail (я використовую WAMP на даний момент). Мені просто потрібно знати, якщо є проблеми з кодом, щось ще, або це правильний повідомлення показують, що єдине, чого не вистачає це сервер, який буде обробляти пошту? Я розумію, поштова адреса 'blank@blank.com', з цензурних міркувань. Meh, називайте мене з розуму. ![]() Код: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому не помістити її на сервер і перевірити його повністю?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка при оновленні Windows | Razer | Операційні системи Windows | 11 | 27 грудня 2008 05:37 |
| DOS, MS Query не вдалося? | matthew03 | General Software чат | 1 | 30 жовтня 2008 08:21 |
| "З'єднання Test Failed ' | Кістки | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 14 квітня 2008 12:19 |
| Не вдалося виконати запит параметри TCP / IP з'єднання | mastaof420 | Мережа, Модеми & VoIP | 31 | 1 квітня 2008 00:18 |
| Ініціалізація Winsock провалилася?? | thewriter1221 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 23 січня 2008 16:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |