vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Flash plug-in ongelma uuden verkkosivuston!

Reply

Thread Tools
Old 27 maaliskuu 2008, 10:50
Uusi Jäsen

Default Flash plug-in ongelma uuden verkkosivuston!

Hei

Olen luonut uuden flash-sivustoon ja se kertoo minulle tarvitse asentaa flash plug-in, jotta katsella flash-sisältöä. Olen Flash Player 9 Activ X asennettu!

Olen yrittänyt asentaa sitä kautta Adoben verkkosivuilta ja asentaa se uudelleen, edelleen sama ongelma!

I'm Windows XP: n avulla ja käyttää Firefox minun selaimessa. Kaikki apu olisi paljon arvoa.

Chanel
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Hei! Verkkosivusto Vids Don't Work Vaikka Poistettu Temp-tiedostot ja uusin Flash Zakia Web-selaimet ja FTP Clients 0 8 lokakuu 2009 10:20
Flash Video Problem marko Web-selaimet ja FTP Clients 0 23. kesäkuu 2009 03:52
Rakennus-sivuston, joka isännöi Flashpelit hataw13 Web Design, Hosting & SEO 0 15th Jun 2009 17:35
Flash & Html Website Ohje harryc Web Design, Hosting & SEO 3 9. Jan 2009 06:49
A ongelma yksi Web-sivusto Varaosien Web-selaimet ja FTP Clients 13 16. lokakuu 2008 10:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.