mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Flash plug in problema su nauja svetainė!

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 27, 2008, 10:50
Naujas Narys

Default Flash plug in problema su nauja svetainė!

Labas

Aš sukūriau naują Flash svetainę ir jis liepia man reikia įdiegti Flash plug in, kad galėtumėte peržiūrėti Flash content. Aš Flash Player 9 Activ X įdiegta!

Bandžiau iš naujo ją per Adobe "svetainėje ir diegti ją iš naujo, vis dar ta pati problema!

I'm using Windows XP ir naudoti Firefox naršyklę. Any help much appreciated būtų.

Chanel
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Labas! Tinklalapis Vids Negalima dirbti net su ištrintus Temp failus ir naujausią Flash Zakia Naršyklėms & FTP Klientai 0 8 spalis 2009 10:20
Flash Video Problemos Marko Naršyklėms & FTP Klientai 0 Birželis 23, 2009 03:52
Statyba svetainę, kompiuteriai Flash žaidimai hataw13 Web Design, Hosting & SEO 0 Birželis 15, 2009 17:35
Flash ir HTML Svetainė Pagalba harryc Web Design, Hosting & SEO 3 9 sausis 2009 06:49
Su viena problema svetainėje spareparts Naršyklėms & FTP Klientai 13 16 spalis 2008 10:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.