мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Фласх плуг ин проблем са нове уеб странице!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Јан 2008, 10:50
Нови члан групе

Default Фласх плуг ин проблем са нове уеб странице!

Здраво

Направио сам нови фласх уеб странице и рећи мене то ми је потребно да бисте инсталирали Фласх додатак у, како би видели фласх садржаја. И'ве Фласх Плаыер 9 инсталиран активности Кс!

Иве 'суђен поново инсталирајте га преко инсталирате Адобе уеб странице и то опет, и даље исти проблем!

Им 'помоћу Уиндоуси КСП и користити Фирефокс за мој прегледач. Било који помоћ би било много поштовати.

Промена
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Здраво! Сајт Видео Не ради и са: Темп избрисане датотеке и најновији Фласх Закиа Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 8. Окт 2009 10:20
Фласх Видео Проблем марко Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 23. јуна 2009 03:52
Грађевинска уеб место које домаћини Фласх Игре хатау13 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 0 15. јуна 2009 17:35
Фласх & ХТМЛ Уеб сајт Помоћ харрыц Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 9 јануар 2009 06:49
Проблем са једном уебсите делова Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 13 16 октобар 2008 10:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц