az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

Yeni web sitesi ile sorun Flash plug!

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 10:50 27
Yeni Üye Grubu

Default Yeni web sitesi ile sorun Flash plug!

Merhaba

Yeni bir Flash web sitesi oluşturduk ve sipariş Flash içeriğini görüntülemek için, beni de flaş eklentisi yüklemeniz gerekir söyler. Ben Flash Player 9 Activ X ettik yüklü!

Ben Adobe web sitesi ile yeniden yüklemeyi denedim ve yeniden yüklemeyi de aynı sorun!

Windows XP kullanıyorum ve tarayıcı için Firefox kullanabilirsiniz. Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız.

Chanel
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merhaba! Website Vids bile Silindi Temp Files ve son Flash ile Don't Work Zakia Web Tarayıcılar & FTP istemci 0 8 Ekim 2009 10:20
Flash Video Problemi Marko Web Tarayıcılar & FTP istemci 0 23. Haziran 2009 03:52
Bir web sitesi Bina barındıran Flash Oyunlar hataw13 Web Tasarım, Hosting ve SEO 0 15. Haziran 2009 17:35
Flash & Html Web Sitesi harryc Web Tasarım, Hosting ve SEO 3 9. Ocak 2009 06:49
Bir web sitesi ile bir sorun spareparts Web Tarayıcılar & FTP istemci 13 16. Ekim 2008 10:32
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından