![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм се опитват да се намира, че някой път и само понякога безплатен хостинг може да бъде по-добре, отколкото payed хостинг. Някои безплатни хостинг има някои определени страни като може да се получи доста пространство с малък размер на честотна лента или на друг по същия начин, с платени хостинг. Когато се регистрирате за платени хостинг аз отивам за годишния план. Въпреки, че аз правя тревожи, че хостинг компания може да слизат по всяко време. Така че аз винаги се пази резервни копия на файловете ми. Не съм забелязал всеки опит в сайта захождането на SPAM хостинг. Те имат собствен потребителски панел има много по-добре от cPanel Травис |
|
| |||
| |||
| Дали това е скрита спам съобщение? CPanel е лидер? Можете да платите за това, което .... [Редактиране]: Да, просто друга overselling хостинг компания. Когато клиентите действително имат нужда от пространство, които те предлагат, доставчикът на услугата позволява свалянето им. £ 4,50 на месец ... Пожелавам компании не oversell към тази изключителна. Няколко GB е наред, но предлагането на всеки клиент 360GB? Бих искал хората да го използват .. само за да спрете overselling. |