μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1, Αυγούστου 2007, 15:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Γειά,

Είμαι προσπαθεί να περάσεις κάποια στιγμή και μόνο που μερικές φορές μπορεί να είναι δωρεάν φιλοξενία καλύτερη από payed φιλοξενία. Ορισμένες δωρεάν φιλοξενία υπάρχουν κάποιες πλευρές όπως προβλέπεται μπορείτε να πάρετε μια παρτίδα του διαστήματος, με μικρή ποσότητα του εύρους ζώνης ή την άλλη με το ίδιο περίπου τρόπο που καταβάλλεται φιλοξενία. Όταν θ μητρώο που καταβάλλονται για τη φιλοξενία πάω για το ετήσιο σχέδιο. Αν και εγώ ανησυχώ ότι η εταιρεία μπορεί να φιλοξενεί μείνει ανά πάσα στιγμή. Γι 'αυτό και να κρατούν πάντα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μου. Δεν έχω παρατηρήσει καμία εμπειρία στην τοποθεσία που προβλέπονται στο SPAM φιλοξενία. Έχουν εκεί δικό προσαρμοσμένη ομάδα πολύ καλύτερη από cPanel

Travis
Old 30, Αυγούστου 2007, 19:05
Μέλος Ομάδα

Είναι αυτό ένα κρυφό μήνυμα spam; CPanel είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας;

Παίρνετε τι πληρώνετε για ....

[EDIT]: Ναι, μόνο μια άλλη εταιρεία που φιλοξενεί overselling. Όταν οι πελάτες πράγματι ανάγκη του χώρου που προσφέρουν, ο πάροχος υπηρεσιών επιτρέπει τους. £ 4.50 το μήνα ... Θέλω εταιρείες δεν oversell ότι σε ακραίες. Λίγες GB είναι εντάξει, αλλά προσφέρει σε κάθε πελάτη 360GB; Εύχομαι οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν .. μόνο και μόνο για να σταματήσει το overselling.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.