![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo,
Ja sam težak da biste dobili preko to ponekad i samo ponekad besplatan hosting svibanj biti bolje nego plaćeni hosting. Neki besplatni hosting postoji neki dolje stranama, kao što ste Vi svibanj dobiti puno prostora s manjom količinom propusne ili obrnuto isto sa plaćeni hosting. Kad sam se prijaviti za plaćeni hosting idem za godišnji plan. Iako mi je činiti da se brinite hosting tvrtku svibanj sići u bilo koje vrijeme. Tako da sam uvijek zadržati sigurnosnih kopija od moj kartoteka. Nisam primijetio bilo koje iskustvo u mjestu događa dolje na SPAM hosting. Oni su tamo vlastite prilagođene ploča puno bolji od cPanel Travis |
|
|
|||
|
|||
|
Ovo je skrivena poruka spama? CPanel kao lider industrije?
Vi dobijete ono što ste platili za .... [Uredi]: Da, samo još jedan overselling hosting tvrtku. Kada je zapravo potreba kupaca prostora oni nude, usluga omogućuje ih dolje. £ 4.50 mjesečno ... Želim kompanija nije oversell na tu krajnost. Nekoliko GB je u redu, ali nudi svakom kupcu 360GB? Želim ljudi bi koristiti .. samo da bi se spriječilo overselling. |