![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló,
Én akarok az egész, hogy valamikor, és csak néha ingyenes tárhelyet is jobb, mint a fizetős tárhely. Néhány ingyenes tárhely is van némi le oldalán, mint kap sok helyet a kis sávszélességet, vagy fordítva ugyanaz fizetett hosting. Amikor regisztrálja a fizetett hosting megyek az éves tervet. Bár én attól tartanak, hogy a befogadó társaság lemegy bármikor. Szóval mindig tartsa a biztonsági mentéseket a fájlokat. Én nem vettem észre semmilyen tapasztalata az oldalon megy le SPAM hosting. Ezek nem a saját egyéni panel sokkal jobbak, mint a cPanel Travis |
|
|
|||
|
|||
|
Ez egy rejtett spam üzenetet? CPanel, hogy az iparág vezető?
You get what you pay for .... [Szerkesztés]: Igen, csak egy újabb fogadási overselling társaság. Amikor az ügyfelek valóban szükség van a tér ők, a szolgáltató lehetővé teszi õket. £ 4.50 egy hónapban ... Bárcsak a vállalatok nem oversell, hogy szélsőséges. Pár GB rendben van, de minden ügyfélnek kínál 360GB? Bárcsak az emberek használni .. csak azért, hogy leállítja a overselling. |