פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 1 אוגוסט 2007, 15:06
קבוצת חברות חדשות

שלום,

אני מנסה לקבל את זה בכל פעם ורק לעיתים אירוח חינם עשוי להיות טוב יותר מאשר payed אירוח. חלק אירוח חינם יש קצת למטה הצדדים כמו שאתה עשוי לקבל הרבה שטח עם סכום קטן של רוחב פס או דרך אחרת לעקוף את אותו הדבר עם םלושש אירוח. כשאני הרשמה שילם עבור אירוח אני הולך על תוכנית שנתית. למרות שאני עושה את אירוח לדאוג כי החברה עשויה להתקבל בכל עת. אז אני תמיד לשמור גיבוי של הקבצים שלי. אני לא שם לב לכל ניסיון של האתר הולך למטה לעבר אירוח SPAM. יש להם שם משלו Custom לוח הרבה יותר טוב cPanel

Travis
Old 30 אוגוסט 2007, 19:05
חבר קבוצת

האם זה מוסתר הודעת ספאם? CPanel להיות מנהיג בתעשייה?

אתה מקבל מה שאתה משלם עבור ....

[Edit]: כן, רק עוד overselling חברת אירוח. כאשר הלקוחות בפועל צריך להציע להם את החלל, את ספק השירות מאפשר אותם. £ 4.50 בחודש ... הלוואי חברות לא oversell זה קיצוני. כמה GB זה בסדר, אלא להציע לכל לקוח 360GB? אני מקווה שאנשים ישתמשו בו .. רק כדי להפסיק את overselling.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.