![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Bandau Persikelti kad kada nors ir tik kartais nemokamo hostingo gali būti geriau nei kreipiamas priegloba. Kai Hostingas yra tam tikras nustatytas pusės, kaip galima gauti daug vietos su nedideliu kiekiu pralaidumo arba kitu būdu aplink tą patį su sumokėtas priėmimo. Kada registrą mokamas hostingas i eiti per metus planą. Nors aš nerimauti, kad vyksta bendrovė gali eiti bet kuriuo metu. Ir aš visada laikyti atsargines kopijas mano failus. Aš nepastebėjau jokių svetainės patirtis lėkimą ne šlamštas priegloba. Jie ten savo individualizuotos skydo daug geriau, nei cPanel Travis |
|
| |||
| |||
| Tai paslėptas šlamštą? Cpanel yra lyderė? Jūs gaunate tai, ką sumokėti .... [Taisyti]: Taip, tik dar overselling hostingo. Kada klientai iš tiesų reikia erdvėje jie siūlo, paslaugų teikėjas leidžia juos žemyn. £ 4,50 per mėnesį ... Linkiu bendrovės nepateikė oversell tos ekstremalios. Keli GB yra gerai, bet siūlo kiekvienam klientui 360GB? Linkiu žmonės galėtų naudotis .. tiesiog sustoti overselling. |