![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es cenšos sastrīdēties, ka reizēm, un tikai dažreiz bezmaksas hostingu var būt labāks par payed hostingu. Dažas bezmaksas hostingu ir daži noteikti pusēm, piemēram, jūs varat saņemt daudz vietas, ar nelielu daudzumu joslas platumu vai otrādi pati ar apmaksātu hostingu. Kad es reģistrs apmaksāta hostinga i iet par gada plānu. Kaut gan man jāuztraucas, ka uzņemšanas sabiedrība var kristies jebkurā brīdī. Tāpēc es vienmēr turēt dublējumkopijas failiem. Neesmu ievērojis, iepriekšēja pieredze vietā iet lejā SPAM hostingu. Viņi ir tur savas pielāgotās panelis daudz labāk nekā cPanel Travis |
|
| |||
| |||
| Tas ir slēptā surogātpasta ziņu? CPanel ir nozares līderis? Jums, kas jums jāmaksā .... [EDIT]: Jā, tikai citā overselling hostinga kompāniju. Kad klienti faktiski nepieciešama telpa, ko tie piedāvā, pakalpojumu sniedzējam ļauj tos. £ 4,50 mēnesī ... Es vēlos uzņēmumi nesniedza oversell to, ka galēja. Pāris GB ir labi, bet piedāvājot katram klientam 360GB? Es vēlos cilvēki varētu izmantot .. tikai apturēt overselling. |