![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,
Am încercat să-peste, care din cand in cand, uneori, şi numai găzduire gratuită pot fi platite mai bine decat hosting. Unele găzduire gratuită există unele părţi jos ca este posibil să primiţi o mulţime de spaţiu cu cantitate mică de lăţime de bandă sau de alt fel în jurul aceleaşi cu plătită de hosting. Când mă înscriu pentru plătite de găzduire merg pentru planul anual. Deşi nu i-ti face griji ca compania de găzduire pot merge în jos, în orice moment. Aşa că am întotdeauna copii de siguranţă ale fişierelor mea. Eu nu am observat nici o experienţă în site-ul merge în jos, la SPAM hosting. Ei au acolo proprii personalizat panel mult mai bine decât cPanel Travis |
|
|
|||
|
|||
|
Este aceasta o ascunse spam mesaj? CPanel fiind liderul industriei?
Tu ce vrei să te plătesc pentru .... [Edit]: Da, doar o alta companie de găzduire overselling. În cazul în care clienţii au nevoie de spaţiu de fapt pe care o oferă, de la furnizorul de servicii vă permite-le jos. £ 4.50 pe lună ... Mi-aş dori să companii nu a lăuda exagerat la care extremă. Câteva GB este bine, dar de fiecare client, oferind 360GB? Îmi doresc oamenii ar folosi-o .. doar pentru a opri overselling. |