menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

VS hostingu zdarma Platený hosting!

Reply

Thread Tools
Old 1. augusta 2007, 15:06
Nový člen skupiny

Default VS hostingu zdarma Platený hosting!

Ahoj,

Snažím sa dostať cez že niekedy a len občas zadarmo hosťovaní môže byť lepšia ako nocľah hosting. Niektoré zadarmo hosting existuje niekoľko nadol stranách, ako môžete dostať veľa priestoru s malým množstvom pásma alebo naopak rovnaké s plateným hostingu. Keď som sa zaregistrovala do platenej hosting chodím na ročný plán. Hoci mám strach, že hosting spoločnosť môže ísť kedykoľvek. Takže i Uschovávajte zálohy moje súbory. Nemám žiadne skúsenosti v lokalite smerom na SPAM hosting. Majú tam vlastný panel hodně lepší ako cPanel

Travis
Old 30. augusta 2007, 19:05
Člen Skupina

Default VS hostingu zdarma Platený hosting!

Je to spam skryté posolstvo? CPanel je lídrom priemyslu?

Dostaneš, čo si zaplatiť ....

[Editovať]: Áno, len ďalšie overselling hosting spoločnosť. Keď sa zákazníci skutočne potrebujú priestor, ktoré ponúkajú, poskytovateľ služieb umožňuje im nadol. 4,50 libier za mesiac ... Prial by som si, spoločností neposkytla oversell tomuto extrému. A niekoľko GB, je v poriadku, ale ponúkať každý zákazník 360gb? Kiež by ľudia používať .. Len pre zastavenie overselling.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting evilfantasy Vypnúť Téma diskusie 4 23. Január 2009 16:37
Najlepšie free website hosting pre webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. januára 2008 11:58
Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú zion9495 Web Design, hosting & SEO 1 6. September 2007 22:45
Hosting ... Urob to sám, alebo nechať profesionálne robiť? Mike Web Design, hosting & SEO 2 20. október 2006 04:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.