мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. аугуст 2007, 15:06
Нови члан групе

Default Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг!

Здраво,

Ја сам тежак за добити преко то понекад и само понекад бесплатан хостинг мај бити боље него плаћени хостинг. Неки бесплатан хостинг постоји неки доле странама, као што сте Ви мај добити пуно простора са мањом количином пропусне или обрнуто исто са плаћени хостинг. Кад сам се пријавити за плаћени хостинг идем за годишњи план. Иако ми је чинити да се брините хостинг фирму мај сићи у било које време. Тако да сам увек задржати безбедносних копија од мој картотека. Нисам приметио било које искуство у мјесту дешава доле на СПАМ хостинг. Они су тамо сопствене прилагођене плоча пуно бољи од цПанел

Травис
Old 30 авг 2007, 19:05
Мембер Гроуп

Default Бесплатни Хостинг ВС Плаћени Хостинг!

Ово је скривена порука спам? ЦПанел као лидер индустрије?

Ви добијете оно што сте платили за ....

[Измени]: Да, само још један оверселлинг хостинг фирму. Када је заправо потреба купаца простора они нуде, услуга омогућава их доле. £ 4.50 месечно ... Желим компанија није оверселл на ту крајњи. Неколико ГБ је у реду, али нуди сваком купцу 360ГБ? Желим људи би користити .. само да би се спречило оверселлинг.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Маке обећање да иде зелени и 250 ГБ Гет Фрее Филе Хостинг евилфантасы Офф Топиц Дисцуссион 4 23 јануар 2009 16:37
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају зион9495 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 6. Сеп 2007 22:45
Хостинг ... Да ли то сами или нека професионална то учинити? Мајк Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 20 октобар 2006 04:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц