![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben tüm bu bazen ve bazen de ev sahipliği ücretsiz para almak için daha iyi ev sahipliği Mayıs çalışıyorum. Bazı ücretsiz barındırma işte bant genişliği ile aynı çevresindeki diğer şekilde küçük miktarda barındırma ödeme alan bir çok alabilirsiniz gibi aşağı taraf olduğunu. Ne zaman i ücretli barındırma i yıllık planı yapmak kaydı. I rağmen endişe bu hostunuzun istediğiniz zaman aşağı git Mayıs yapmak. Ben her zaman benim dosyaları yedekleme tutun. Bu sitedeki herhangi bir deneyim SPAM at barındırma aşağı gidiyor farkında değil. Orda çok daha iyi cPanel kendi masası var Travis |
|
| |||
| |||
| Bu gizli bir spam ileti var mı? CPanel sektörün lideri olmak? Size .... ne ödeme almak [] EDIT: Evet, sadece başka bir overselling hosting şirketi. Ne zaman müşteri aslında onlar, servis sağlayıcı aşağı sağlar teklifi alan gerekir. £ 4.50 bir ay ... Ben şirketlerin aşırı için oversell didn't isterdim. Bir kaç GB, tamam, ama her müşteri 360GB sunan? İnsanların .. kullanmak istiyorum Sadece overselling durdurun. |