менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Хостинг В. Платний хостинг!

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 серпня 2007, 15:06
Нові члени групи

Default Хостинг В. Платний хостинг!

Здравствуйте,

Я намагаюся донести, що колись і лише іноді, безкоштовний хостинг може бути краще, ніж виплачується хостингу. Деякі безкоштовні хостинги є деякі негативні сторони, як ви можете отримати багато місця з невеликою кількістю пропускної здатності або навпаки те ж саме з платного хостингу. Коли я можу зареєструватися для платного хостингу я йду на щорічний план. Хоча в мене турбує, що хостінг компанії може спуститися до нього в будь-який час. Так що я завжди робіть копії моїх файлів. Я не помітив ніякого досвіду на сайті спускаючись на СПАМ хостинг. У них є власні призначені для користувача панелі набагато краще, ніж CPanel

Travis
Old 30 серпня 2007, 19:05
Член групи

Default Хостинг В. Платний хостинг!

Це приховане повідомлення спамом? CPanel є лідером?

Ви отримуєте те, що ви платите за ....

[EDIT]: Так, просто ще один перепроданості хостингової компанії. Коли клієнти дійсно потрібно місце, яке вони пропонують, провайдер послуг дозволяє їм вниз. £ 4,50 на місяць ... Бажаю компанії не переоцінювати до цієї крайності. Через кілька Гб це нормально, але не пропонуючи кожного клієнта 360GB? Я хотів би люди будуть використовувати його .. просто зупинити перепроданості.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting evilfantasy Off Topic Discussion 4 23 січня 2009 16:37
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють zion9495 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 6 вересня 2007 22:45
Хостинг ... Зробіть самі або дозвольте професійним це зробити? Mike Веб дизайн, хостинг & SEO 2 20 жовтня 2006 04:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.