![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я намагаюся донести, що колись і лише іноді, безкоштовний хостинг може бути краще, ніж виплачується хостингу. Деякі безкоштовні хостинги є деякі негативні сторони, як ви можете отримати багато місця з невеликою кількістю пропускної здатності або навпаки те ж саме з платного хостингу. Коли я можу зареєструватися для платного хостингу я йду на щорічний план. Хоча в мене турбує, що хостінг компанії може спуститися до нього в будь-який час. Так що я завжди робіть копії моїх файлів. Я не помітив ніякого досвіду на сайті спускаючись на СПАМ хостинг. У них є власні призначені для користувача панелі набагато краще, ніж CPanel Travis |
|
| |||
| |||
| Це приховане повідомлення спамом? CPanel є лідером? Ви отримуєте те, що ви платите за .... [EDIT]: Так, просто ще один перепроданості хостингової компанії. Коли клієнти дійсно потрібно місце, яке вони пропонують, провайдер послуг дозволяє їм вниз. £ 4,50 на місяць ... Бажаю компанії не переоцінювати до цієї крайності. Через кілька Гб це нормально, але не пропонуючи кожного клієнта 360GB? Я хотів би люди будуть використовувати його .. просто зупинити перепроданості. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting | evilfantasy | Off Topic Discussion | 4 | 23 січня 2009 16:37 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють | zion9495 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 6 вересня 2007 22:45 |
| Хостинг ... Зробіть самі або дозвольте професійним це зробити? | Mike | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 20 жовтня 2006 04:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |