![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой има някакви предложения за това къде да започна с уеб дизайн? Въпреки, че започнах преди години, аз никога не премина през всичко формално или научили някои от мотивите зад защо ние дизайна на някои елементи, както ние правим. Бих искал да знам основно малко повече върху използваемостта и как да се изградят добри търси макар и функционална интернет страница. Значи, всички предложения? |
|
| |||
| |||
| Моето предложение, се отнасят към ръководството винаги, когато имате въпроси и / или Google го ... Наистина най-добрият начин да научите е чрез проучване и грешка .... открият свой собствен начин и ще получите начин повече от нея от всяка книга ще ви дам. Аз съм самостоятелна преподава на всички от моя софтуер. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешки на BSOD с WinDbg за начинаещи Част 1: Първи всички битове | Desertfish | Windows операционни системи | 1 | 22-ри септември 2009 г 04:06 |
| Linux Ръководство за начинаещи, междинни и напреднали. | oobrokensilence | Linux & Алтернативни OS | 0 | 26 Юли 2009 17:18 |
| Linux, A Guide начинаещи | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 10 | 6 юли 2009 02:39 |
| Актуализиран Надежден сигурност инструменти & ресурси | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 3 | 15 Авг 2008 15:43 |
| Липсата на системни ресурси? | Мис Технологии | Windows операционни системи | 6 | 4 октомври 2007 00:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |