μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Καλή πόρων για αρχάριους;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:19
Μέλος Ομάδα

Default Καλή πόρων για αρχάριους;

Έχει κανείς έχεις κάποια πρόταση για το πού να ξεκινήσει με το web design; Αν και ξεκίνησα πριν από χρόνια, ποτέ δεν πέρασε από μάθει κάτι επίσημα ή οποιοδήποτε από τους λόγους γιατί το σχεδιασμό ορισμένων στοιχείων, όπως κάνουμε.

Θα ήθελα βασικά να μάθω λίγο περισσότερα σχετικά με τη χρηστικότητα και τον τρόπο να δημιουργηθεί μια καλή αναζητούν έστω και λειτουργική ιστοσελίδα. Έτσι, οποιεσδήποτε προτάσεις;
Old 21 Οκτώβρη 2006, 18:57
Μέλος Ομάδα

Default Καλή πόρων για αρχάριους;

Η πρότασή μου, να παραπέμψει το εγχειρίδιο εάν έχετε ερωτήσεις ή / και το Google θα ... Σοβαρά ο καλύτερος τρόπος για να μάθει με δοκιμή και σφάλμα .... βρείτε τον δικό του τρόπο και τον τρόπο θα έχετε περισσότερα από αυτό από το κάθε βιβλίο θα σας δώσει.

Είμαι αυτό που διδάσκονται σε όλες μου λογισμικό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Debugging BSOD της με WinDbg για αρχάριους Μέρος 1: Getting όλα τα Bits Desertfish Λειτουργικά συστήματα Windows 1 22 Σεπτεμβρίου 2009 04:06
Linux οδηγός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες Ενδιάμεσα. oobrokensilence Linux & Εναλλακτικές OS 0 26 Ιουλ 2009 17:18
Linux, ένας οδηγός αρχαρίων Cew27 Linux & Εναλλακτικές OS 10 6η Ιουλ 2009 02:39
Ενημέρωση ασφαλείας Αξιόπ εργαλεία & πόροι evilfantasy Κοινότητας Νέα & Chat 3 15 Αυγ 2008 15:43
Η έλλειψη των πόρων του συστήματος; Miss Τεχνολογία Λειτουργικά συστήματα Windows 6 4 Οκτ 2007 00:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.