![]() |
|
| |||
| |||
| Έχει κανείς έχεις κάποια πρόταση για το πού να ξεκινήσει με το web design; Αν και ξεκίνησα πριν από χρόνια, ποτέ δεν πέρασε από μάθει κάτι επίσημα ή οποιοδήποτε από τους λόγους γιατί το σχεδιασμό ορισμένων στοιχείων, όπως κάνουμε. Θα ήθελα βασικά να μάθω λίγο περισσότερα σχετικά με τη χρηστικότητα και τον τρόπο να δημιουργηθεί μια καλή αναζητούν έστω και λειτουργική ιστοσελίδα. Έτσι, οποιεσδήποτε προτάσεις; |
|
| |||
| |||
| Η πρότασή μου, να παραπέμψει το εγχειρίδιο εάν έχετε ερωτήσεις ή / και το Google θα ... Σοβαρά ο καλύτερος τρόπος για να μάθει με δοκιμή και σφάλμα .... βρείτε τον δικό του τρόπο και τον τρόπο θα έχετε περισσότερα από αυτό από το κάθε βιβλίο θα σας δώσει. Είμαι αυτό που διδάσκονται σε όλες μου λογισμικό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Debugging BSOD της με WinDbg για αρχάριους Μέρος 1: Getting όλα τα Bits | Desertfish | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 22 Σεπτεμβρίου 2009 04:06 |
| Linux οδηγός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες Ενδιάμεσα. | oobrokensilence | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 26 Ιουλ 2009 17:18 |
| Linux, ένας οδηγός αρχαρίων | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 6η Ιουλ 2009 02:39 |
| Ενημέρωση ασφαλείας Αξιόπ εργαλεία & πόροι | evilfantasy | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 15 Αυγ 2008 15:43 |
| Η έλλειψη των πόρων του συστήματος; | Miss Τεχνολογία | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 4 Οκτ 2007 00:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |