manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Dobro resursa za početnike?

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 15:19
Member Group

Default Dobro resursa za početnike?

Je li netko dobio bilo kakve sugestije o tome gdje se mogu dobiti započeo s web design? Iako sam počeo godina, nikada nisam prošla ništa formalno naučeno ili bilo koji od rezon iza zašto smo određene elemente dizajna kao što nam je činiti.

Ja bih zapravo željeli znati nešto više o upotrebljivosti i kako izgraditi lijep iako funkcionalne website. Dakle, bilo koji sugestija?
Old 21. listopad 2006, 18:57
Member Group

Default Dobro resursa za početnike?

Moj prijedlog, pogledajte u priručnik, kad god imate pitanja i / ili Google it ... Najozbiljnije najbolji način da saznate je kroz suđenja i pogreške .... naći svoj vlastiti put i način da ćete dobiti više od njega nego bilo koje knjige će vam dati.

Ja sam samouk na svi od moj softver.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Debugging BSOD sa WinDbg za početnike Part 1: Getting sve Bitova Desertfish Windows Operating Systems 1 22 rujan 2009 04:06
Linux Vodič za početnike, Intermediates i napredne korisnike. oobrokensilence Linux OS i alternativna 0 26. srpnja 2009 17:18
Linux je vodič za početnike Cew27 Linux OS i alternativna 10 6. srpnja 2009 02:39
Ažurirano pouzdanih sigurnosnih alata i resursa evilfantasy Community News & Chat 3 15. kolovoz 2008 15:43
Nedostatak resurse sustava? Miss Tehnologija Windows Operating Systems 6 4. listopad 2007 00:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.