![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li netko dobio bilo kakve sugestije o tome gdje se mogu dobiti započeo s web design? Iako sam počeo godina, nikada nisam prošla ništa formalno naučeno ili bilo koji od rezon iza zašto smo određene elemente dizajna kao što nam je činiti. Ja bih zapravo željeli znati nešto više o upotrebljivosti i kako izgraditi lijep iako funkcionalne website. Dakle, bilo koji sugestija? |
|
| |||
| |||
| Moj prijedlog, pogledajte u priručnik, kad god imate pitanja i / ili Google it ... Najozbiljnije najbolji način da saznate je kroz suđenja i pogreške .... naći svoj vlastiti put i način da ćete dobiti više od njega nego bilo koje knjige će vam dati. Ja sam samouk na svi od moj softver. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Debugging BSOD sa WinDbg za početnike Part 1: Getting sve Bitova | Desertfish | Windows Operating Systems | 1 | 22 rujan 2009 04:06 |
| Linux Vodič za početnike, Intermediates i napredne korisnike. | oobrokensilence | Linux OS i alternativna | 0 | 26. srpnja 2009 17:18 |
| Linux je vodič za početnike | Cew27 | Linux OS i alternativna | 10 | 6. srpnja 2009 02:39 |
| Ažurirano pouzdanih sigurnosnih alata i resursa | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 15. kolovoz 2008 15:43 |
| Nedostatak resurse sustava? | Miss Tehnologija | Windows Operating Systems | 6 | 4. listopad 2007 00:42 |
| Thread Tools | |
| |