![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יש לך הצעות איפה להתחיל עם עיצוב אתרים? למרות התחלתי לפני שנים, מעולם לא עבר שום דבר רשמי או למדו כל אחד מאחורי הנמקה מדוע אנחנו בעיצוב אלמנטים מסוימים כפי שאנחנו עושים. למעשה הייתי רוצה לדעת קצת יותר על השימושיות וכיצד לבנות להסתכל טוב אף על פי אתר האינטרנט תפקודית. לכן, כל הצעה? |
|
| |||
| |||
| הצעה שלי, פנה ל ידנית בכל פעם יש לך שאלות ו / או ב-Google את זה ... ברצינות את הדרך הטובה ביותר ללמוד היא דרך נסוי וטעיה .... למצוא את הדרך ואת הדרך שבה תקבל את זה יותר מאשר כל ספר יתן לך. אני מלמדת על עצמי את כל התוכנות שלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Debugging של BSOD עם windbg למתחילים חלק 1: איך כל bits | Desertfish | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 22 ספטמבר 2009 04:06 |
| מדריך לינוקס למתחילים, ו Intermediates משתמשים מתקדמים. | oobrokensilence | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 26 יולי 2009 17:18 |
| לינוקס, A Guide beginners | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 10 | 6 יולי 2009 02:39 |
| עדכון אבטחה מהימנים כלים ומשאבים | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | ה -15 לאוגוסט 2008 15:43 |
| חוסר משאבי מערכת? | מיס טכנולוגיה | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th אוקטובר 2007 00:42 |
| שרשרת כלים | |
| |