![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Has anyone got any suggestions, kur pradėti dirbti su web dizainas? Nors aš pradėjau metų, aš niekada nieko vyko formaliai ar įgyta jokių argumentų už, kodėl mes dizainas tam tikri elementai, kaip ir mes. Aš iš esmės norėtų sužinoti šiek tiek daugiau apie naudojimą ir, kaip sukurti gerą ieškote nors funkcinės svetainė. So, any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Mano pasiūlymas, kreipkitės į vadovą, jei turite klausimų ir / arba Google it ... Rimtai geriausias būdas mokytis yra per teismą ir klaidą .... rasti savo kelią, ir gausi taip daugiau iš jo kaip visos knygos, duos jums. Aš sau mokomi apie visus savo programinę įrangą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Derinimo BSOD's su WinDbg 1 dalis pradedantiesiems: Kaip visus bitus | Desertfish | Windows "operacinės sistemos | 1 | 22 rugsėjis 2009 04:06 |
| Linux vadovas pradedantiesiems, tarpinių produktų ir pažengusiems. | oobrokensilence | Linux & Alternative OS | 0 | 26 liepa 2009 17:18 |
| Linux vadovas pradedantiesiems | Cew27 | Linux & Alternative OS | 10 | 6 liepa 2009 02:39 |
| Atnaujinta Patikimi saugumas Įrankiai ir ištekliai | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | Rugpjūtis 15, 2008 15:43 |
| Trūksta išteklių sistemos? | Mis Technologijos | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 spalis 2007 00:42 |
| Temos įrankiai | |
| |